2010. szeptember 22., szerda

Megérkezett Rosella

A legutóbbi Keresztszemes Találkozón A Mininő beleszeretett Nyuszi egérkéjébe. Látván a rajongást, Nyuszi elmesélte, hogyan is készül. Vettem egy mély levegőt, és anyukámra testáltam a nagyszerű feladatot. Nem akartam a hímzés, faragás, magánélet ;) mellett még a horgolásba is belevetni magam. Majd, egyszer... Most nincs hozzá lelkierőm. Azt hiszem, a kötés sokkal hamarabb fog hatalmába keríteni, mint a horgolás. :)

Szóval a lényeg, anyukám hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát az egérlány gyártásba. Ennek az lett a vége, hogy két nap alatt elkészült Rosella. A kiscsaj nagyon lelkes lett az új kedvenc láttán. Nem titkolt szándékom, hogy a bolti állatokat kiutáljam a polcokról.

Egy szép hétfői napon Rosella, miután felvette a legcsinosabb pinkes, csipkés ruhácskáját, kicsinosította magát. Készített egy nagyszerű kakaót, természetesen a tetején tejszínhabbal és izgatottan leült, várván a kislányt, akivel ezentúl barátok lesznek. Izgatott volt. Olykor kicsit idegesen simított végig a ruhája fodrain. Elrendezte a redőket, megigazította a pántot.

Aztán meghallotta a csengőt, a torkában dobogott a szíve. Aztán, amikor belépett a kislány és végigsimított rajta, tudta nem fognak elválni sokáig.



Már azon agyalok közben, mit kap karácsonyra... Persze, ezt bonyolítja, hogy Mikulás is lesz, és közvetlenül előtte a névnapja... Ki találta ki a keresztnevét?! :D


3 megjegyzés:

  1. De cukiiii :)))
    Arra a bizonyos egérre én lecsaptam ;) és jelentem, a kislány, aki kapta, nagyon nagyon szereti, szintén :))

    Hm... ki találta ki a lánykád nevét? Csak nem TE??? :D :D

    VálaszTörlés
  2. Ebbe az egérkébe én is beleszerettem, itt (http://3fiaalkot.blogspot.com/2009/09/praktikas-egerke.html) megnézheted az enyém milyen lett. Természetesen fiú. Anyukád nagyon ügyes, gratula! Az a csipke, nagyon klassz!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon édes, barátságos egérke lett!
    Egy mondatodba belekapaszkom:" Nem titkolt szándékom, hogy a bolti állatokat kiutáljam a polcokról." A tilda figuráimmal és azok oviban történő terjesztésével nekem is ez a célom. Persze a kézimunka megszerettetésén túl.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...