2010. szeptember 17., péntek

Cserebere


Régóta járok az egyik kedvenc lelőhelyemre, a Meseboltba. Ezer oka van, hogy szeretem, számomra az egyik legfontosabb: Kati, akit rendszeresen megtalálok olykor fárasztó kérésekkel, de ő hősiesen kitart. A legkimerítőbb választási dilemmáimból is kisegít. :) Nem, nem politikai dilemmákkal, sokkal inkább színpalettához kötődő kínjaimmal találom meg Őt.

Jó érzés, amikor megnézi a kész munkáimat és megdícséri a színösszeállítást, végtére is egy profi pachworkös...és sikerül olykor ámulatba ejtenem.

Egyszer, amikor csak örömködni, kincseket mutogatni mentem be hozzá a boltba, megkérdezte, készítenék-e neki is egyet, mert nagyon megtetszett neki, amit látott. Lehet ilyen kérdésre nemet mondani?! Nem is akartam ;) Úgy éreztem, végre valamivel meghálálhatom kicsit a sok kedvességét. Cserében állapodtunk meg. Még izgulhatok, de biztosan csodákat kapok.

Próbáltam olyasmit készíteni, ami egy kicsit jellemző rá. Ez sikerült: Linen: Permin 40 count, threads: Nina8 megjegyzés:

 1. Kár izgulnod, nagyon szépért, csak nagyon szép járhat,

  VálaszTörlés
 2. Hú, elájultam! :) Csodaszép és hihetetlenül ötletes. :)

  VálaszTörlés
 3. Bibiiiiííí, én láttam élőben :)))
  Szuper!! Állati jó!! Komolyan :) Anyukám is varr ;) jaaa, ez célzás :D
  Leírnád mélben a fonalak neveit? Meg egy képet kérhetek mélbn, mert itt nem nagyíthatóak most... Köszi!
  Imádom az ötleteidet, mindtam már?

  VálaszTörlés
 4. Fantasztikusan ötletes és szépséges!

  VálaszTörlés
 5. szuper ötlet, csodás kivitelezés,nincs miért izgulnod:O)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon-nagyon köszönöm!!! A dicsérő szavakat még inkább! Ez ad erőt a folytatáshoz!
  Befűztem a kedvenc Nina fonalaimat, de nem bírtam itthon hagyni. Vittem magammal ma is a boltba.Simogatni, nézegetni kell. Örök hála! Remélem ,amit én készítek neked, az is tetszeni fog! Puszi:Kati

  VálaszTörlés
 7. Kati Drága,

  nagyon örülök, hogy tetszik! :D Ez a legnagyobb elismerés! Érdemes volt alaposan végiggondolnom, mit is klszítsek Neked! :)

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...