2010. szeptember 16., csütörtök

Kicsi Tündér

Furcsa és szokatlan módon a retinámra égett tegnap délután egyetlen pillanat.

Ahogy álltunk a Mininővel a villamoson, ő fáradtan nézte a jövő-menő embereket, és akkor ott megpillantottam egy jellegzetes pillantásomat az Ő szemében.

Megdöbbetnem, most tudatosult bennem, hogy mennyire hasonlítunk is egymásra, hogy mennyire felnőtt, hogy vége a babaillatú szépséges időszaknak, és tulajdonképpen oda lett a Kicsi Tündérem egy része. Szerencsére csak egy része, mert a lelke mélyén nagyon-nagyon ott van az a Tündér! Belesajdult abba az arckifejezésébe, pillantásába mindenem. Mert már nagy, és bizony a dolog nagyszerű szépségei ellenére, valami elmúlt.

Persze, nem ilyen egyértelmű ez sem, mert ugyanakkor rájöttem, az Ő életében most jön csak el igazán az én időm. Furcsa, de annak ellenére, hogy imádom, bizony az ovi vége, nem az én "korszakom" volt. Most, közeledvén a nyolchoz már érzem, hogy most fogunk igazán összekovácsolódni.

Dolgok jönnek, és múlnak. Elmúlt egy fontos korszak, és még aznap este kezdődött egy úgy, amibe minden porcikám beleremegett.

4 megjegyzés:

  1. Úgy imádom az ilyen bejegyzéseidet! Mindig facsarják egy kicsit a szívem, mert olyan gyorsan nőnek. Nekem azt mondta múltkor Eszti: Anya, gyere csak ide, megbeszélnivalónk van. És a hangsúly ugyanaz volt, mint ahogy én szoktam mondani.

    VálaszTörlés
  2. Jaj, ezek a hangsúlyok! Imádni való ;)

    VálaszTörlés
  3. Pont amit Barbi írt. Nagyszerűen szavakba foglalt érzések.
    Az enyém kicsit nagyobb, pont 10, s imádom a vele töltött bensőséges perceket, a sutyorgásokat.
    Szépséges kis tündéred van, s tündér marad még nagyon sokáig.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...