2012. december 6., csütörtök

Ez nem

napi mosoly, ez több annál..... tegnap hatékony és rém vidámító napom volt!

A legfőbb piros pontot akkor írtam be magamnak, amikor leadtam - szupertitkosan - az iskolában a gyereknek készített Mikulás csomagokat. (Az már mindegy is, hogy gyakorlatilag saját büdzséből készült, mert ahogy a tanító nénivel döbbenten beszélgettünk, olyan osztályközösségbe kerültünk, ahol az eltelt négy év alatt semmire nem lehetett beszedni a pénzt a szülőktől.... így hozzájuk az iskolai télapó sem fog betérni ma.... Most azon izgulnak a tanító nénik, hogy a karácsonyi ünnepségre legalább menjenek be a szülők megnézni - belesajdult a szívem ebbe a mondatba.)

De Mikszáthos lettem....

Szóval reggel sikeresen túléltem az újabb vérvételt, majd hangosan nevetni kezdtem az ultrahang alatt, amikor a teknős pózba helyezkedett kisbéka fenekét megláttam a 4d-s képen. Meg is leptem a szonográfust, de mit csináljak, annyira vicces volt! Azóta is ezen vigyorgok ;)

 Holnap pedig az előzményekből kiindulva valószínűleg a tanító nénikkel hármasban fogunk a Luca napi vásárra eladható ajándékokat készíteni.... Én élvezni fogom, igyekszem majd olyan projektötleteket is vinni, amit a gyerekek is meg tudnak csinálni. Szerencsére Levendulalánynál nagyon sok jó ötletet találtam.
 

22 megjegyzés:

  1. Olvasom a bejegyzéseidet már egy ideje, de nem tudtam, hogy "kisbéka" mozgolódik a pocakban. Csak az én figyelmemet kerülte el ez a tény? Na nem baj, gratulálok és vigyázz magatokra :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rozy, nem voltál figyelmetlen! :D Megvártam, míg írhatok róla.

      Törlés
  2. Én is pont azzal a kérdéssel küzdöttem, mint Rozy...:) ANNYIRA örülök!!! Jó egészséget Neked/Nektek, sok-sok mosolygós nappal, vidám, kreatív ötletekkel, és TELE SZERETETTEL!!!

    VálaszTörlés
  3. Szívből gratulálok a kisbékádhoz! :)

    VálaszTörlés
  4. Ohhh,hirtelen én is elkezdtem visszakeresni,hogy figyelmetlen voltam?? :) De nem...gratulálok Eni,sok egészséget kívánok!:)

    VálaszTörlés
  5. Én ugyan tudtam róla, de itt is szívből gratulálok :)

    VálaszTörlés
  6. Jajj, de jó!

    Hozzám is lassan eljutott a jó hír.
    Szívből gratulálok és jó egészséget kívánok nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marcsi, köszönöm szépen! Valóban jó hír.

      Törlés
  7. Én is beállok a gratuálók sorába :) Legyen minél szebb és könnyebb 9 hónapod!

    VálaszTörlés
  8. Jaj, de jó! Szívből gratulálok!

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok! :-) Mostanában sorra jönnek a "keresztszemes" babócák. :-) Puszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csak egyről tudok, de köszönjük a gratulációt! :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...