2012. december 29., szombat

Azon

gondolkozom napok óta, hogy való-e ide mindaz, ami mostanában kikívánkozik belőlem. Való, mert én vagyok. Nem való, mert nemigen szeretitek ezt a vonalat.

Nagyon-nagyon erős a késztetés bennem, hogy máshol, és máshogy íródjon meg mindaz, amit mondanék, de nem szeretnék "nagy" - micsoda fellengzős nagyképűség - nyilvánosság előtt. Miközben egyre inkább azt érzem: kell, hogy elmondjam - elsősorban magam miatt - és még inkább kellene most egy nagyon támogató, átölelő, interaktív közeg.

Hát így.....

legyen, kell ez?

 

2 megjegyzés:

  1. Bevallom, hímzések miatt néztem be ide először. De valójában bármilyen blog legfőbb értéke a személyesség, az írója temperamentuma, témaválasztása, ahogy technikai (vagy egyéb) megoldásokat keres.
    Tanácsot adni nem lehet, különösen nem ismeretlenül, látatlanban, de együttérzésről, jókívánságról írni igen. :) Kívánom, hogy megtalálja benned az utat a mondanivalód, hogy te magad megtaláld a lehető legjobb utat!
    eddig titkos olvasód, Brigi

    VálaszTörlés
  2. Ezúton küldök Neked egy nagy-nagy virtuális ölelést! Remélem, érzed...! :)
    Többet pillanatnyilag nem tudok tenni, de melletted állok, legalább virtuálisan... s ha kikívánkozik belőled valami, elolvasom, s ha tudok, segítek, szívesen... :)
    Ildikó

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...