2012. augusztus 23., csütörtök

Álmodtam

egy szívmelengetőt....

Megláttam egy képet, és hirtelen megvilágosodtam, és nyomban eldöntöttem, nekem ilyen kell, mert enélkül meghalok....



Ugye értitek? És ugye emlékeztek, hogy épp kályhát építünk... :) Benne lesz abban minden, az terveink, vágyaink, a szeretetünk, munkánk, az otthonunk központja lesz.

A kép láttán egy álomszerű dolog pattant ki a fejemből, mégpedig az, hogy olyan kályhára van szükségem, ami igazán más, mint az összes többi. Olyanra, amiben a sülő kenyér nem csak az én lelkesedésemmel, szeretetemmel töltődik fel, hanem az engem körülvevő kedvességgel, szeretettel. Mert valahogy szeretném "beágyazni" magam az otthonunkba, körülvenni magam szerető, kedves emberekkel. Szeretném kicsit bevinni az alakuló, leendő igazi otthonunkba azt a sok szépséget, amit nálatok látok, ezért a segítségeteket kérem. Egyedül képtelen lennék megcsinálni, mert időm az alig van. Ezért gondoltam, - ez már többször megfordult a fejemben más-más vonatkozásban - hogy hozzátok fordulok.

Nincs szó nagyravágyó tervekről, csak kb. 15-20 darabra lenne szükségem. Lehetőleg olyan fonalból, ami nem túl puha, és tartja a formáját valamennyire. Alapvetően föld színekben gondolkozom - homok, bész, világos zöld, finom sárga, stb.

Van kedvetek segíteni nekem???

Cserealapnak arra gondoltam, hogy aki rám szánja az idejét, türelmét, figyelmét és legfőképpen szeretetét, azt késő tavasszal meghívnám egy barátságos kerti sütögetésre. És akkor minden "titkunkra" fény derül, amit eddig nem fecsegtem el.

 Merész öltet? Az... Tegnap kérdezte valaki, mik az álmaim, hitelen mondtam egy-két dolgot, de kiderült, azok célok, nem álmok. Az álom a megvalósíthatatlanba lóg át. Segítetek életre hívni? Úgy szeretném!

ui.: elfelejtettem kitalálni, hogy mikorra kellene.... még nem fenyeget a fűtés réme, de azért roham léptekkel közelít. Egy hónap elég lesz az elkészítésre? :)


 

10 megjegyzés:

  1. Én igen nagyon szívesen...! A kép alapján nagyon szépet és szépen tudsz álmodni...! :-)))

    VálaszTörlés
  2. Én is szívesen leszek kisangyal, hogy az álmaid valóra váljanak! :-)

    VálaszTörlés
  3. Én sajnos ehhez nem értek, de az ötlet, az álmod oly szép. Sok sikert kívánok hozzá!

    VálaszTörlés
  4. Mekkora ötlet :)) De nem írod pontosan, hogy mit szeretnél... horgolt valamit? Kötöttet? Miylen alakút, mekkorát? Nagyon szívesen beszállnék, de félek, az egy hónap nekem nem elég, tudod, mennyi időm van mostanság...

    VálaszTörlés
  5. nekem van egy csomó valamim. De nekem sem derült ki egyértelműen, hogy mit szeretnél:)

    VálaszTörlés
  6. Szívesen segítek, ha horgolásról van szó! Majd írj bővebben róla.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lányok, nagyon köszönöm! Nem is számítottam ennyi felajánlásra ;) Pontosítom a bejegyzést, vagy írok további részleteket egy új postba, hogy mindenki lássa.

      Törlés
  7. Ha behorgolt téglát kell küldeni, az most nem fog menni. :o) De nagyon szívesen benne lennék.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...