2010. január 25., hétfő

Dobozolok

Pontosabban csak tervezem. Még képlékeny a doboz összeállításának mikéntje a fejemben, nem nem a technikai rész, sokkal inkább a színvilág ;) Nem akarok túlzásokba esni, de szeretném,ha egy kedves, bájod babás emlékeket őrző doboz kerülne ki a kezemből. Valami, hasonló, amit Barbi is alkotott.

Egyelőre csak a hímzés készült el. Az Anchor egyik FRC mintája volt az áldozat. Nem tudom, csak engem készítenek ki ezek a minták??? Az elkészült kép bájos, aranyos nincs vele gond, de ez az első FRC, amit el tudtam készíteni, a megkezdett másik kettőt valahová a fiók legmélyebb zugába számíűztem, asszem a kontúrozásnál :S Egyébként a mininőnek készülő Tatty Teddy is ott lapul, pedig ott már csak néhány öltés hiányzik a kontúrból. Ha már így megemlítettem, elő is veszem majd, mielőtt újat kezdenék neki.


 
 

9 megjegyzés:

 1. Nagyon édes minta ez is! Hát igen, a kontúr, a rémesen unalmas utómunka... ;)
  Tuti lesz a ti dobozotok is! :D

  VálaszTörlés
 2. Azt hiszem az a bajom vele, hogy még nem jöttem rá a jó megoldásra... Ha készre hímzem a mintát, a hasonló színárnyalatok között hihetetlenül nehéz kibogarászni a kontúr helyét... Lehet, hoyg menet közben kéne? :)

  Egyébként nem a mininőé lesz, egy kedves barátnőm kislánya kapja. A mininőnek Nora Corbett B betűs képéből tervezek dobozt varázsolni.

  VálaszTörlés
 3. Nora Corbett betűi csodásak! A kontúrt szerintem csak a végén érdemes, bár nem tudom... Nekem is van elfekvőben mackóminta, én meg azért unom, mert a szürke rémesen hasonló árnyalataival kell hímezni, nem is tudom megkülönböztetni...

  VálaszTörlés
 4. Ez nagyon cucika :) Nem ezt mutattad egyszer, még a kezdetekkor??
  Sosem hímeztem ilyen mintát, Tatty-t is csak 1x, soha többet. Gyűlölöm a kontúrozást. Ok, néha kell egy kicsi, de ennyi?! Szőrözzön vele, akinek van hozzá idege :) Kíváncsian várom a dobozt :)

  VálaszTörlés
 5. Thanks, Dovilé!

  Lányok, megnyugodtam... Ezután csak szépséges, mininál kontúros képeket választok. :)))))

  VálaszTörlés
 6. Nagyon aranyos kis mintát választottál!Biztos szép lesz a doboz!:)
  A kontúr nekem se gyere be:D,de életre kellnek a képek tőle:)

  VálaszTörlés
 7. Egy Tatty-t én is hímeztem már, nem mondom, hogy egyszerű lett volna a befejezés... :)))
  Nora Corbett betűk tényleg nagyon szépek!

  VálaszTörlés
 8. Szép lett a hímzés ! A kontúrozást én se szeretem...

  A Nora Corbett betűvel készülő dobozka biztosan gyönyörűséges lesz! :)

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...