2010. március 3., szerda

1000 öltés

Életemben először megszámoltam, hány x-et öltögettem. El sem hiszem ;) Különösen azt nem, hogy az utolsó mutogatás óta haladtam ennyit. Most szinkronban van a tudósítás az alakuló művel.

Egyébként kifejezetten jól esett, hogy ennyit öltögethettem az elmúlt két napban, ahogy egy kedves barátnőm fogalmazott baltás gyilkos hangulatban voltam az utóbbi napokban, ám ez szerencsére nem terjedt át a hímzésre. :)))

Most komolyan, több mint 1000 x-et böködtem két nap alatt. Nem tudom, ti milyen tempóban tudtok haladni, de én mindig lassúnak érzem magam - különösen néhány villámtűvel rendelkező tűbarátnőhöz képest. Most elégedett vagyok a haladással. Ha minden jól megy hét végére kész a hímzés, és még marad néhány napom az összeállításra is. Ugyan holnap, szerintem kézbe sem fogom venni, mert egész napos "szórakozás" vár rám az irodában... :)








4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lesz! Nem semmi x mennyiség! :) A gyorsaságról meg annyit, hogy ki mit hímez ugye! :) Én általában aprókat, azért vagyok ily sebes. :D

    VálaszTörlés
  2. Hozzám képest villám vagy, én az elmúlt két napban összesen nem böktem 200 x-et :D
    Annyira édes ez a minta, és gyönyörű ez a lila a szoknyáján!! Na igen, fonalfestésben is van még hova fejlődjek.... vagy baltás gyilkos leszek :D

    VálaszTörlés
  3. Villám lennék? :) Most kivételesen...
    A második kép inkább szín hű. Nagyon érdekes látni, hogy kétfajta lilából alakul a kislány ruhája, ami ráadásul színhőmérsékletben szerintem nem illik egymáshoz, de összességében jól néznek ki.

    VálaszTörlés
  4. Én is elaprózom a dolgokat... :)))
    Nagyon szép lesz!!!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...