2011. november 26., szombat

Adventi koszorú - advent wreath


Tegnap elékszült az idei évre szánt adventi koszorú - igaz ez csak az ajtóra szánt darab. A novemberi Marie Claire idéesben volt hasonló, ami tetszett, de nem én lettem volna, ha ugyanolyat készítek, mint amit a magazinban láttam volna....

Nekem ez idénre nagyon <3







2011. november 22., kedd

Kezdhetném közhelyekkel, de azért már a közhelyfelügyelet büntet, így talán hanyagolnám. Mesélhetnék részleteket, de átfogó képet nem tudnék adni, nehéz megértetni, elmesélni a racionalitás talajára "lecibálni" azt, amit hétvégén megtapasztaltam....



Vannak dolgok az életemben, amik régóta kerülgetnek, a családállítás és az Esszencia szeminárium ilyen volt... évek óta a szemem előtt volt mindkettő, de ebben a hónapban rendeztem végre teljesen tudattalanul úgy, hogy eljutottam mindkét helyre. Most már tudom, nekem kellett az előbbi is, hogy az Esszencián akkorát tudjak ugrani, amekkorát sikerült. Kicsit kénytelen vagyok az élményeim megosztásakor lopni... Remélem, megbocsátják.... :)

"Amikor mélyen a másik ember szemébe nézel, akkor valójában megláthatod Őt. Ha még mélyebben nézel bele, meglátod benne Önmagadat is! Amikor a másik embert gyógyítod, Te is gyógyulsz!"

Egy egészen csodálatos ember jóvoltából láttam ezt meg, hálás vagyok a csapatnak, akik ismeretlenül összegyűltek három teljes napra, és minden félelmüket legyűrve, odaálltak egymás elé és végül őszintén, mélyen tudtunk egymás szemébe, lelkébe nézni; hálás vagyok annak az embernek, aki az egész tudását, létét tette fel erre; és hálás vagyok azoknak a legtöbbször háttérbe vonuló segítőknek, akik támogató szeretetükkel vettek körül bennünket. És a végén tényleg a legtermészetesebb dolog volt mindenkit megölelni, őszintén, mint még soha.



Látjátok, mekkora rendező az élet? Látjátok, mennyire szeret engem az Isten, az Univerzum, és nem csak engem.... higgyétek el, nem is kell hozzá akkora bátorság, és látni, érezni, megtapasztalni, hogy emberek szabadulnak fel hiedelmeik, félelmeik alól, és kinyílnak mint egy virág, mert az életük teljesen megváltozik...
Nagy szavak?! Igen, és csak töredékét tudtam átadni, megmutatni Nektek, mindannak, amit megtapasztaltam...

2011. november 10., csütörtök

boldogboldog..... happyhappy

Elég, ha csak három képet mutatok?! :)))) A viccet félretéve, rám tört a mutogathatnék....


Sajnos erről a gyönyörűségről csak ennyi fotóm van, mert természetesen... ( :S... ) elfelejtettem fotózni.


Nem volt időm, lelkierőm normálisan fotózni, de annyira örültem, hogy meg kellett mutatnom ezt a részletet... Igen részlet, mert Viki elhalmozott a PIF ajándékával. Szépségeket kaptam, olyasmiket, amikre rég fentem a fogam, de még nem jutott rá időm...  Viki megoldotta helyettem ;) Köszönöm! A többit is fotózom majd szépen, de most meg akartam mutatni, milyen jó is nekem!


 És jelentem kész a Poppy.... jóóóóó még be kell fejezni, virágot kap, meg egyáltalán, de készen van :) Mutatom hordás közben is majd.



2011. november 4., péntek

Möbius-sál Moebius-shawl

Már jó rég elkészült, de nem jutott idő a mutogatásra...
Most, tessék "gyönyörködni" :)) Nagyon tetszett az első pillanatban a Barka horgoló leckéjében leírt sál, de kerestem egy ideig a számomra megfelelő fonalat. Aztán, persze a turis kincseim siettek a segítségemre. Ezért, ne is kérdezze senki, hogy milyen fajta fonal, sejtelmem sincs...  csak azt tudom, hogy 6 db új gombócot találtam ebből az érdekesen fonott pamutból. Ez a sál, három gombócot evett meg, mert úgy döntöttem, nekem 20 sorból áll majd a sálam.



Próbáltam színhelyesebb képet is produkálni, nem a legnagyobb sikerrel.... az eredeti színe egy nagyon szép pasztelles avarzöld... na ezt rakjátok össze ;)))


2011. november 1., kedd

Tűéhség

Igen, ezt is megértem. Nem, mintha nem lett volna erre már példa, ám most egyszerűen az történt, hogy a horgolás, kötés, fonaltartózás minden lehetőségemet, időmet elvette attól, hogy hímezhessek. De azért, mégiscsak akadt még egy egészen morzsányi idő, amit erre fordíthattam - ennek köszönhetően azért készült új alkotás, de nem mutathatom ;) Szóval ez egy képtelen beszámoló....
Illetve azért mégsem, mutatok helyette mást....



Egyik este, munkába rohanván ez a látvány fogadott a  Clark Ádám téren:


Aztán néhány nappal később a villamosmegállóban láttam ezt. Nem tudtam eldönteni, hogy ez most egy performance vagy valaki - ki tudja miért - nehéznek találta a mosogatót és egyszerűen letette.... a vicces az volt a dologban, hogy egy sarokkal odébb egy kimustrált tűzhely álldogált... azt már nem örökítettem meg.



És közben lelkesen horgolok, faragok, kötök, és próbálom az összes tervezett ajándékot elkészíteni, miközben meglepetéseket is tervezek a másik blogra.... :D
És igen, a magánéletemre is próbálok időt találni, hogy ne azt halljam folyton: "keress a határidőnaplódban egy ficakot, ahová én is beférek"....  De bírja, még ;)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...