2010. december 6., hétfő

Édes csábítás...

Lassan már unalomig ismétlődik a blogokon a Sweet threats minta. Talán ezért, vagy csak saját indíttatásom miatt úgy döntöttem, ez nekem kell. Szeretném a konyhában látni, mert végre én is gyönyörködni akarok valamiben, ami szép, ami a saját munkám, stb.

Gondoltam, pontosabban Ninával szint egy időben fogalmaztuk meg, hogy ezt szeretnénk kihímezni. Valahogy a terv mégsem sikerült tökéletesen, mert nem tudtuk szinkronba hozni a hímzést. Nina már korábban mutatta a keretet, amivel elkészült, nekem pedig csodák csodájára megadatott néhány nap, amikor szemérmetlenül sokat hímezhettem, háborítatlanul.

minta: CCN Sweet Threats; fonal: Victoria Clayton














7 megjegyzés:

  1. Kár, hogy nem fogadttunk, amikor azt mondtam, hogy Te tutira előbb befejezed :))
    Nekem azóta is változatlan...
    Olyan szépséges!! Mármint a Tiéd :)

    VálaszTörlés
  2. Nyálam csorog..én is szeretném , de nagyon:))) NAgyon szépséges:))

    VálaszTörlés
  3. nagyon szép minta, szuper, hogy belevágtál

    VálaszTörlés
  4. Eszméletlenül szép a vászon színe, a fonalaké! Bár az enyém már kész, de mégis azt mondom, hogy a tiéd hű, de gyönyörű lesz!

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy tetszik nektek. Napfényben nem ennyire "döglöttek" a színei, de sajnos most nem tudtam teljes pompájában fotózni.

    Marcsi, ne szerénykedj, a tied is csodás lett! :)

    VálaszTörlés
  6. Csodaszép!!!!Mesés!!!!
    Nem is értem,hogy eddig "csak" a másik blogodon voltam rendszeres látogató.Hála annak,hogy írtál hozzám, jöttem Hozzád és rájöttem erre,így most már itt is itt vagyok.:))))

    VálaszTörlés
  7. Mammka, szeretettel látlak itt is! Örülök, hogy tetszik. :D Hmmm, majd nemsokára mutatok Neked a SAL-ról is képet.. :D

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...