2009. december 31., csütörtök

Befejezem

Igen, 2009-ben ez lesz az utolsó. Egyébként nem tervezem, hogy abbahagyom a fecsegést, hiszen szeretek beszélni. (Olykor kicsit sokat is...) Számtalan blogban találtam mozaikos képet az idei termésből. Én is készítettem egyet, jó így egyben látni mi mindent készítettem. Persze nem sok, de tulajdonképpen ez volt az első teljes évem, amit a keresztszemezéssel töltöttem. Nem hasonlítom össze pl. Nina barátném és más villámtűvel rendelkező kedves barátaim teljesítményével - esélyem sem lenne!



Végignézve az idei évemen volt minden, mint a mesében, ahogy mondani szoktam.
Kezdtem egy boldog egymásra találással, rengeteg mosollyal, jó barátokkal, jó munkahellyel. A mininővel túléltük az ovi utolsó - nem kicsit viharos - hónapjait, megküzdöttünk az iskolaválasztással. Kapott egy ideiglenes "pótapát", akivel jól egymásba szerettek. :)
Volt utazgatás országon belül, és kívül, adódott rengeteg találkozás jónál jobb emberekkel.

A nyár kicsit döcögősre sikerült, kezdtük egy szakítással, rettenetes nyaralással, aztán jött a gyerek "szokásos" egy hónapos nyaralása a nagynénéméknél, vidéken. Ekkoriban bepótoltam sok mindent, ami kimaradt korábban. Elővettem a kanalamat, amivel belekóstoltam a pasi felhozatalba. Még jó, hogy nem vagyok gourmand... nem ízlett volna a többség. De voltak villanások, pillantások, élmények - ebből pedig rengeteg tapasztalat, ami még jobban megvilágította mi is fontos nekem egy férfiban! Közben alaposan próbára tettem a barátaim tűrőképességét, hol a könnyeimmel, hol a "befutó" pasival. 

Aztán ősszel indult az iskola, és minden, ami ezzel jár! Szívfacsaró hallgatni olykor a beszámolókat, hogy ez vagy az nem sikerül, nem úgy alakulnak a barátságok, ahogy a mininő tervezi. Aztán jöttek a megnyugtató pillanatok, amikor írásba adják a tanító nénik, hogy tényleg nem buta :) csak az a fránya szorgalom. De ez tőlem, nem olyan hiteles.... :)))))))

Aztán a kóstolgatás közepette volt egy íz, egy érintés... Nevetségesen hangzik lemeztelenítve, kimondva, csodátlanítva, ám a tény tagadhatatlan, hogy megtaláltam Őt... Az előző bejegyzésben olvashattátok, nem indult könnyen, rózsaszínbe burkoltan a kapcsolatunk. Valahogy az az érzésem, belevágtunk egy gyönyörű hegymenetbe...

 Mindenkinek csak azt tudom kívánni, hogy legyen őszintén boldog, és egészség teli a 2010!


9 megjegyzés:

  1. Nekem tetszenek a munkáid, mindegyik darab, és sokkal fontosabb a minőség, mint a mennyiség, és ez mindenre igaz! Az a jó, ha megtalálod benne az örömöd, és élvezed, amit készítesz. Fordítsd le ugyanezt a pasikra :) A hegyek pedig azért vannak, hogy megmásszuk őket ;) Nehogymár kifogjon rajtad :)

    VálaszTörlés
  2. UI: tetszik a blogod új ruhája. Szerintem Hozzád is jobban illik így :)

    VálaszTörlés
  3. Szeretem a hegyeket, jobban mint az Alföldet ;)))
    Köszönöm a dicséretet! :)))

    VálaszTörlés
  4. Neked is Boldog Új Esztendőt kívánok!
    Szeretem a stílusod,jó olvasgatni!:)
    Nagyon szépek a munkáid!

    VálaszTörlés
  5. de jó volt olvasni!
    ...hogy ilyen szépen írtál..
    Sok örömet és boldogságot erre az új évre!

    VálaszTörlés
  6. Lányok, nagyon köszönöm a kedves szavakat! A végén még vérszemet kapok, és csacsogni fogok magunkról :)
    Marcsi, őszintén remélem, hogy ragadós a példánk és még azok is megtalálják újra a felemelő csodát a kapcsolatukban, akik nem tegnap találtak egymásra!

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörűek a munkáid egytől egyig, várom az idei folytatást! A magánéletedről meg olyan szépen írsz, kívánom, hogy összejöjjön végre a várt kapcsolat!

    VálaszTörlés
  8. Én is minden jót kívánok! Tényleg olyan jó lendületesen leírtál mindent, kicsit felhőbe burkolva, mégis minden érthető. Remélem, minden a lehető legjobban alakul 2010-ben a számotokra! A nehézségek pedig szükségesek, és mint mindig megbirkózol velük és aztán kényelmesen kinyújtózhatsz! :D
    A tabló pedig nagyon szép! Nem kritizáljuk a saját munkáinkat, megteszi azt más...
    Szerintem nagyon szépségesek! És igeeeeen, csacsogj minél többet! :D

    VálaszTörlés
  9. Mivel máshol nem tudom felvenni veled a kapcsolatot, itt írok! :)
    Áll még az ajánlatod a PIF játékomra?
    Ha igen, akkor írj, légyszíves. :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...