2009. november 8., vasárnap

Pillanatképek

Nem voltam teljesen hűtlen a tűmhöz az elmúlt csöndes napokon. Szövögetem a titkos, csöndes terveimet, rohanok az idő után, és olykor rekedtre éneklem magam. Tegnap éjjel is ez történt ;)))

Szóval az elejéről: ha minden igaz napokon belül megszületik a barátnőm kislánya. Neki készül az egyik aktuális munka. Egy FRC babaértesítő. Gondoltam egy merészet és a korábbi bejegyzésben mutatott saját festésű rózsaszín vásznamra készül, pedig a kép alapvetően kékes ;) A kezdeti öltéseknél elgondolkodtam, milyen is lesz ez készen :O Aztán, ahogy alakult a minta kezdtem barátságosabb pillantással nézni rá... Akkor nyugodtam meg, amikor a - nagyszerű, beszélgetős, elmélyülős, összenevetős - talinkon megmutattam Ninának és neki tetszett.Nina már nagyon kedvesen beszámolt a találkozónkról.

Ő volt az első, akivel "minitaliztam" és annyira jóóóó volt! De tényleg, minden szépelgést és cukormázat félretéve nagyon jó volt megsimogatni a kincseit, beszélgetni, rácsodálkozni, hogy mennyi közös van bennünk... Legfőképpen találni egy jó embert, újra!

Ja, a kép ;) Ennél már több van belőle, de nem fotóztam... még



Aktuális állás ;) tegnap éjjel nem bírtam magammal.



 Pénteken az iskolából hazafelé jövet a mininőm kitalálta, hogy ő islert enne... Ugyan cserkésszük már be a közeli cukrászdát ;) Határozott nemet mondtam, de megbeszéltük, hogy otthon nekiállunk és sütünk mi magunknak ;) 


Az alkotás folyamata: Hiába, no... A süti az süti.





Ja a legújabb izgalom számára: mi kell ahhoz, hogy valaki köthessen? Valahogy nem elégítette ki a válaszom, hogy kötőtű és fonal. Már sejtem, hogy mi lesz a névnapi, karácsonyi ajándék egy része ;))))) 


4 megjegyzés:

  1. Mininőd naggggyon profi! :D
    A hímzés (legalábbis, amit megmutattál) nagyon ígéretes! :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lesz a hímzés. Amúgy meg kukkants be hozzám:)

    VálaszTörlés
  3. Jajj a mininőd bámulatos, puszilom!
    Tényleg pont ugyanígy érzek én is Veled kapcsolatban... olyan jó volt annyit csacsogni olyasvalakivel, akivel egy húron pendülhetek, köszönöm mindkét napot!

    A hímzésed tényleg nagyon szép, élőben meg pláne! Na és az alapanyag.... Csak simiztem :)

    VálaszTörlés
  4. Lányok kedvesek vagytok! Átadom Nina pusziját is :))

    Töltök föl aktuális képet a hímzésről! :)))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...