2009. november 14., szombat

Hűűűűű

Igen, hűűűű.

Hét közepén már volt egy hűűű élményem a kiscsaj kapcsán. Kicsit izgultam, mert pénteken volt negyedéves bizonyítvány osztás. Mint utólag kiderült kicsit alaptalanul. Valahogy az utóbbi időben "meghálálta", hogy szót fogadtam a tanító néniknek - nem mellesleg magamtól is ezt gondoltam - nem piszkáltam itthon tanulással. Persze, a hétvégi házi feladatokat megcsináltuk, mint kiderült a szorgalmik nagy részét is :DDDD A kedvenc mondataim ezek voltak az értékelésben: az összefüggéseket jól észreveszed, problémamegoldó gondolkodásod jó. Szókincsed gazdag, választékos. Szívesen és könnyen mesélsz. ;)

Aztán a másik hűűűűűt én kaptam ma egy kedves barátomtól. Amikor meglátott, és végigmért. Pasi, persze... úgy hozta az élet, hogy ritkán tudunk találkozni, utoljára februárban tudtunk összefutni. Azóta sok minden történt velem. Volt mesélni valónk, bőven.

Nevetve meséltem neki a legújabb tapasztalataimat a pasizás harcmezejéről... Nálam jóval fiatalabb pasik jönnek nagy lendülettel utánam :) Nem is értem ;) (Ez is kellő mértékű hűűűűű élmény... ) Mire az én drága barátom mit mond?! Sugárzik belőled, hogy nő vagy! Csodálkozol, hogy futnak utánad???

És még nincs vége a hétvégének ;) :D Éljen az Othelló....

9 megjegyzés:

  1. Gratulálok a gyermek értékeléséhez, és a dícsérethez is, miszerint nő vagy:)) Jól esik az ilyen az ember lányának, valljuk be:)))

    VálaszTörlés
  2. Hát nem csodálkozom egyik hűűű-n sem ;) Jogosan jár Neked is, Borinak is :)) Tényleg nagyon NŐ vagy!
    Apropó nő... ama bizonyos hangoskönyvet elkunyizhatom valahogy? :)
    Puszik!

    VálaszTörlés
  3. Csajok, köszönöm! :D Hízik még kicsit a májam...
    Azon kezdtem gondolkozni, hogy alkalmasint, majd a sírnivalóan nevetséges pasis sztorikat is megosztom veletek. Hiszen, akinek van tartós kapcsolata, olykor fogalma sincs, mennyire jó dolga van! :D
    Nina, mihelyt visszaszereztem az informatikustól, küldöm... :D

    VálaszTörlés
  4. Várom azokat a történeteket, és mellesleg én is tudnék mesélni:))

    VálaszTörlés
  5. Judit, hajrá :))) Kíváncsi vagyok mások tapasztalataira!

    VálaszTörlés
  6. A másik ilyen kedvenc témám, az álláskeresés:))

    VálaszTörlés
  7. Szerencsés vagyok abban a vonatkozásban! Lekopogtam;) 3 éve egy heylen - ez nálam egyértelmű mércéje, annak hogy minden ok -, jó emberek között, ráadásul szeretem is a munkám ;)

    VálaszTörlés
  8. Várom a sztorikat nagyon :) A küldeményt is, bár ráér, tudod ;)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...