2009. szeptember 26., szombat

Vannak még kincsek ;)

Szeretem most újra nézegetni az elkészült munkáimról a képeket. Jó, visszagondolni ezek kapcsán arra a néhány napra, hétre, amíg az ajándékozott járt a fejemben. Imádok ajándékozni. Figyelni év közben arra, hogy a számomra fontos ember mire vágyik, persze olykor nem sikerül eltalálni, de igyekszem. Csak azt sajnálom nagyon, hogy az első években elkészült ajándékokról nincs fényképem :O :( Eszembe sem jutott megörökíteni :((( Pedig készültek nagyszerű dolgok, nem csak keresztszemes technikával. Akkor ütött először szöget a fejembe a gondolat, hogy tényleg érdemes kézműves dolgokkal foglalkoznom, amikor kb. 7 évvel ezelőtt a barátaimmal közös karácsonyi ajándékozós délutánon szinte egyszerre kérdezték meg mindannyian, hogy miért nem foglalkozom ezzel hivatásszerűen... Nos, azóta sem ez a hivatásom, de ami késik :)))))))))))


De sok beszédnek... jöjjön a mutogatás:
A Mill Hill Bowled Over képe a barátnőmnek:



A világítótorony: a minta Soney Creek Cape Henry Lighthouse, Zweigart Cashel 28-countos vásznon, DMC fonallal.







 Lanarte kit nr. nr: 35044

7 megjegyzés:

  1. Nagyíthatóak a képek, szuper :))

    VálaszTörlés
  2. Mind szép, de a világítótornyos szuper! :D

    VálaszTörlés
  3. Én sem fotóztam le az elején a kész dolgokat, pedig még selymet is festettünk, mozaikoztunk, üvegfestett képeket csináltunk... hát ha egyszer lesz idő nagy részét behajtani a barátoktól... :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm! Pont tegnap került a kezembe a legelső FRC készlet, amit a félszemeknél letettem... Hááát, elámultam a hibákon... :D :D

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...