2009. szeptember 22., kedd

Némi összesítés az eddigi munkáimból

Az eddigi kedvvencem :$ a SWAP2 ajándék, amit CsAndinak készítettem.: egy doboz, a tetején a Blackbird Design Pumpkin Blossom Needle Case mintájával, Permin 32 countos vászonra hímeztem, The Gentle Arts fonalakkal. A tűtartó könyvecskére került madarakat egyszer egy szálom hímeztem. Került még a csomagba egy darab batikolt anyag, charmok, három bobina, amiket "felöltöztettem" csipkékkel és zsinórral.


Egy röpke ötlettől vezérelve jelentkeztem egy ajándékozós játékra ;) Ez lett a kész mű:A lányomnak készült ez a Tatty Teddy kép, bár azt terveztem, hogy az iskolakezdésre készen lesz, hm... Szóval a kontúrozás még nem tökéletes :S Kicsit MUKK-olós lett ez a nyár, és sok dolgot kellett párhuzamosan elkészítenem. De inkább mutatom a képet, nem fecsegek...
Az óvónéninknek hímeztem évzáró ajándékként ezt a Renato Parolin képet. Nagyon jó volt hímezni, mert haladós, gyors sikerélmény volt. Bár tény, hogy kétszer visszabontottam, mert elszámoltam, de még így is nagyon gyorsan készen lett. Zweigart vintage cashel 28 countos vászonra hímeztem, dmc fonallal. A kész minta 10*9 cm-es lett.4 megjegyzés:

 1. Örülök, hogy blogolásba kezdtél, és bízom benne, hogy ugyanúgy szeretni fogod, ahogy mi többiek :)

  Ez az RP gyönyörű, csak egy dolgot sajnálok: nem nagyítható a fotód :(

  VálaszTörlés
 2. Enikő, csodás munkák!!
  A fotók azonban nem nagyíthatóak :(
  Próbáld meg úgy feltenni, hogy nem kicsinyíted le ennyire őket :) Olyan jó lenne nagyítva is nézegetni :)

  Még egy hasznos tanács, ha elfogadod: ha az irányítópult-beállítások fülek között a megjegyzéseknél beírod alul a mélcímed, minden kommentről kapsz email értesítést. Ez később hasznos lehet, amikor majd régi bejegyzéshez írnak Neked kommentet :)

  VálaszTörlés
 3. Csodaszép lett az RP szívecskéd!
  Nekem is nagy szerelmem:)
  A keretedtől pedig teljesen oda vagyok!!!

  VálaszTörlés
 4. Melinda, köszönöm! :) A keret az nagy gond volt, sokat kerestem, mire meglett :)))

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...