2013. április 16., kedd

Ezt

nem hiszem el...
Az utókor meg a saját okulásom miatt és persze a ti véleményetekre kíváncsian írom le, hogy hogyan is telt a mai napom.

Nos, reggel elvittem a kisasszonyt iskolába. Ahogy letettem, benéztem a boltba, hazajöttem. Lezavartam egy mosást, közben benéztem a facebookra. Délre kellett mennem vissza érte, így sok dolog nem fért bele, és úgy éreztem, inkább pihenésre van szükségem. Hazafelé benéztünk egy fagyizóba, majd otthon nekiláttam a vacsorának. Elkészült a quiche, aztán kitaláltam, hogy még rongyos kiflit is szeretnék. Ahogy a nyolc kis kiflit betoltam a sütőbe, annyira begörcsöltem, hogy kiegyenesedni is képtelen voltam. Úgyhogy jött az újabb, kötelező pihenés.

Annyira reménykedtem benne, hogy az itthonlét, illetve a több pihenés, stresszmentesség segíteni fog, hogy ne teljen el minden nap így. Nem hiszem, hogy sok lett volna, az, amit mára terveztem. Mert a takarítás mára tervezett része, el is maradt. Egyszerűen sírhatnékom  van, hogy semmit nem tudok csinálni. Hogy egyre komolyabban el kell gondolkodnom azon, hogy segítséget kell kérnem, mert egyedül nem tudom ellátni a háztartást teljes egészében. Vagy annyira lehetetlen az igényem, hogy kényelmesen beleférjen a hétköznapi háztartási munka meg a hobbik a napjaimba??? Komolyan, sírhatnékom van....
 

6 megjegyzés:

  1. Nekem annak idején ajánlott az orvos egy asztmásoknak való szert, a Bricanyl sprét. Ez már nincs, de lehet, hogy mást tud ajánlani, szóval keresd fel a dokid.

    VálaszTörlés
  2. Ja, van, csak másképp hívják: http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/gyogyszer/bricanyl-turbuhaler-05-mgadag-adagolt-inhalacios-por-219.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondta már neki, de a kevesebb terhelést és a pihenést javasolta.
      Köszönöm a linket, megnézem.

      Törlés
  3. Ne legyen sírhatnékod, és lelkiismeret furdalásod sem. Most csak egy dolog fontos (vagyis kettő, ami most még egy) Te és a pici. Inkább ússzon a lakás, csak Veletek minden rendben legyen. És igenis segítsen a család is :-)

    VálaszTörlés
  4. Ha csak otthon lennél és egy gyerkőcöt vinnél oviba, akkor kényelmesen beleférne. De mellesleg babát vársz. Így bele kell kalkulálnod azt is, hogy más a teherbírásod. Ami korábban ment, az most már sokkal nehezebb és kimerítőbb. Ne edd magad rajta. Lesznek egyszerűbb napok is.
    Amit leírtál nekem az könnyű napnak tűnik, de nagy pocakkal a konyha tud a legfárasztóbb lenni. Nekem is mindig a derekam sínylette meg legjobban a sütést, nyújtást a deszka mellett.
    Megnyugtatásul. Most nem vagyok terhes, mégis úszik a lakás folyton:-DD vagy elfogadod, vagy egyfolytában idegesíted magad rajta. Nálam időről-időre az utóbbi azért felüti a fejét;)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a bátorító szavaitokat! :)
    Valóban könnyű nap lenne normál körülmények között. Egyre inkább érik bennem az elhatározás, hogy segítséget fogok keresni a nagyobb takarítós napokra. :) Hiszen most a várandósság mitt, később pedig a baba miatt nemigen lesz időm/energiám teljesen rendben tartani a lakást. Igaz, most nem is ez a legnagyobb gondom, hiszen heteken belül szétkapjuk a jelenlegi házat.... És aljas módon az jár a fejemben, nem fogom kisikálni, hiszen minek. :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...