2013. április 12., péntek

Bevallom

hihetetlenül belezúgtam Maja mintáiba....

A nyuszik meg különösen rabul ejtették a szívemet. Annyira..... á, mit magyarázzam? Úgyis látjátok. 






pattern: The Snowflower Diaries,: Spring bunny love; linen: Zweigart 40 count, dyed by Nina; threads: Bracken, Csherry blossom, Daffodil, Grizzly, Lagoon, Nutmeg, Rooster comb
 Ha megnézitek az eredeti mintát, akkor láthatjátok, hogy ezen is változtattam. A zöldet lecseréltem, mert az Amber kicsit ősziesebb volt, én pedig tavaszra akartam hangolni a mintát. A nyuszilányt is világosabb barnával hímeztem, a szoknyáján is más árnyalatú a világos rózsaszín rész, mint amit Maja javasolt. A fiú kendőjét pedig nem akartam rózsaszínnel kihímezni, nekem kicsit metroszexuálisnak tűnt volna. ;) Úgyhogy a selyem Lagoonra esett a választásom, ugyanezzel öltöttem a szemüket is. Szeretem a kék szemű nyuszikat!

ÚŰgy tűnik, annyira rászoktam arra, hogy mindig szinte minden mintát átalakítok valamennyire, hogy ennél sem tudtam megállni, hogy ne nyúljak bele. :D Remélem, nektek is tetszik!

Mivel az utóbbi időben sokan panaszkodtak, és én is tapasztaltam más blogokon, hogy a dinamikus sablon miatt nem lehet megjegyzést hagyni, azon is változtattam.

 

7 megjegyzés:

  1. Ezzel nem vagy egyedül, mármint hogy beleszerettél Maja mintáiba. Szerintem nagyon jók a színek a kék kendő telitalálat.

    VálaszTörlés
  2. Odáig vagyok!!!! Ráadásul nálam jobban senki sem értékeli, mikor valaki magához hangolja a mintát, a színeket, a végeredmény csodás lett! Köszönöm, megtiszteltetés!!!!:-)))

    VálaszTörlés
  3. Maja, nagyon köszönöm! :) Remélem, a végeredmény is ennyire tetszik majd Neked.

    VálaszTörlés
  4. Nekem is nagyon tetszenek a mintái, s szerintem attól válik igazán a sajátoddá, ha saját szájízed szerint válogathatsz hozzá fonalat.
    Örülök, hogy újra tudok nálad kommentelni.

    VálaszTörlés
  5. Bájos nyulaid lettek! Jó érzékkel játszol a színekkel. :)
    Luca

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...