2011. április 28., csütörtök

La D Da

Irtó hosszú nap ez a mai is. Már rájöttem, nem jó, ha alszom az éjszakás műszak előtt. Inkább majd jöjjenek a kv-k. Persze, jó kávénak nyoma sincs, de majd felidézem magamban a levendulás cappuccinót, amit reggel ittam Nina társaságában.

Szóval jól indult ez a nap, és legalább annyira jól is végződött. Röpke "anyaszabadságon" vagyok, így most befejezhettem teljesen zavartalanul dolgokat, amik már készültek egy ideje.

A sorrendiség kedvéért a hímzéssel kezdem - a másikat, majd legözelebb ;) Csak, hogy legyen értelme visszanéznetek majd.

Bizony, olyan hiányérzetem volt már egy ideje, hogy a tűelvonási tüneteket nem tudtam tovább tűrni, és kiböktem végre a La D Da kis free mintáját.A képen kandikáló ollócska Nina ajándéka. Ezúton is köszönöm neki! Nem is kell nekem különböző ollócsodák beszerzésén fáradoznom, mert megoldja nekem ezt a kérdést :)))))))))))))





La D Da A rose is a rose; threads by Nina: Plumeria, Moss, Bark, Garden Slade; linen: Zweigart

Ja, és ezek a képecskék a még meleg fényképezőgépemmel készültek. Ugyanis az előzőt hónapokkal ezelőtt sikerült fejre ejtenem... ami lássuk be, nem tett jót neki. Hosszas tanakodás, töprengés után, úgy döntöttem, nem éri meg nekem küzdeni hónapokig a javíttatással, egyszerűbb, ha veszek egy sokkal okosabbat. És jól döntöttem! Új szerelem született!

3 megjegyzés:

  1. Jó volt ez a kávézós délelőtt, máskor is, gyakrabban, ha lehet :)))
    Nagyo boldog szülinapot, tudom, pár nappal előtte vagyunk, de akkor is :)
    Kíváncsian vároma többi mutogatnivalód :)
    Amit mondtál, igykeszem ma vagy a hétvégén fotózni ;)

    VálaszTörlés
  2. Én is Ladada-t hímzek épp. Szépséges lett a végeredmény.
    Az ollódhoz és az új géphez pedig gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű színeket választottál hozzá, nagyon szép!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...