2011. április 17., vasárnap

Az eleje

szóval kezdem az elején.... már jó rég beharangoztam egy elkészült ajándékot. Nem volt egyszerű átadni... de végül sikerült, így már nektek is megmutatom.

Persze nem tökéletes, ezer sebből vérzik, de annyira jó volt látni, hogy szeretik, és nagy örömet okoztam vele.

Nem tudtam kihagyni a közelit, talán sikerül láttatni, hogy bizony az eredeti pöttyözés mentén végigtűztem az egészet. Multikolor dmc-vel, bár szinte egyáltalán nem látszik, hogy színváltós :S :(( Én tudom, de ez kevés. Majd legözelebb karakteres színnel próbálkozom.


Van még mutogatnivalóm... a legutóbbi patchwork órán sikerült először eljutnom oda, hogy az aznapi feladatot még ott az órán be is fejeztem. :)))) Nem kis sikerélmény volt! Nem mellesleg annyira tetszik a végeredmény, hogy már két újabb darabot előkészítettem.... :))))))))))))
Egyébként zsenília technikával készült. Nem két darab készült, hanem a neszinek a két oldala ennyire különböző.

A legnagyobb kihívás nekem mindig az anyagválasztás, sosem tudom, milyen lesz a végeredmény. Ezzel most nagyon elégedett vagyok ;) A legérdekesebb felfedezésem a tanfolyamon az volt, hogy az utolsó alkalomra már pontosan lehetett tudni, melyik lány, milyen színekhez fog nyúlni. Annyira jellemző! :)))))))

2 megjegyzés:

  1. Miket tudsz! Szuper lett a párna :-) a neszi eszméletlen! Annyira jó ez a zsenília technika :-)

    VálaszTörlés
  2. Ó, hát teljesen profi vagy foltvarrásból is! :D

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...