2009. december 4., péntek

Az szürke szamár...

Persze, én volnék, ki más...

A hét napjai mindenkinek ugyanolyan sorrendben telnek, legfeljebb Ti mással töltitek az időt, mint én. :)

Belegondolva hihetetlen mennyi minden történt az elmúlt időszakban, amiről valahogy nem sikerült beszámolnom. Hol azért, mert azt hittem meghalt a fényképezőgépem - pedig csak aludott ;) - hol azért, mert lélegzetvételnyi időm nem volt - az alvásra is úgy loptam néhány órát...

Voltak magánéleti fordulatok is, nagyon komoly mélypontok, de ezzel nem akartam senkit sem "szórakoztatni" - és valahogy úgy vagyok ezekkel mostanság, hogy eddig hajlamost voltam állandóan a lelkiéletemről értekezni, most befogtam a számat, és megoldottam szép csöndben. Remélem, sikerült... Ám erre csak az idő ad majd választ, ráadásul hosszú évek múltán. Talán könnyebben találnék át bekötött szemmel a forgalmas úton a túloldalra, mint megjósolhatnám, jó döntéseket hoztam-e. Attól tartok sikerült rettentő körmondatot fogalmaznom :P Sebaj! Igyunk rá egyet ;) Kinek mihez van kedve, én majd forralt borra szavazok - de nem ma :S Majd.

A legfőbb ok azonban, amiért nem tudtam jelentkezni itt látható. Beleszerettem a fúr farag énembe :) Ha már más nem teszi, akkor szeretem én magam ;) :PP Emellett végleges formájába öntöttem a SWAP3 ajándékot, és útjára bocsátottam. Megalkottam barátnőm babájának a születési értesítőjét, nekiálltam "angolul" kötni... ;) :D Egész jól megy.


A következő lépés pedig a varrás - svédül. Szerintem sejtitek... Igen, Tilda, karácsonyra a miniőnek...

Beleszeretett ugyanis ezekbe a csoda angyalkákba, én pedig hirtelen láttam lelki szemeim előtt, hogy varrok neki egy titokőrző, álomhozó, csodaszöszke tündérkirálynőt:)

3 megjegyzés:

  1. Ó a fafaragós énedet én is szeretem, de a mesélőset is :) meg a kávézós-ötletelőset is, és a szalagvadászósat is :)
    Igyunk - én épp még meleg mézes teát! A gondok megoldódnak, és azt hiszem, jó döntéseid lehetnek, ha kételkedsz benne, jobb, mintha tökéletesen biztos lennél benne... szerintem... :)

    VálaszTörlés
  2. A fonaltartók gyönyörűek! Egyszer be is szerzek tőled egyet,majd... Mostanság annyi szépséget kaptam, hogy nem akarok telhetetlen lenni, majd jelentkezem! :)
    A mininő odalesz a tildás angyalért! Tuti ajándék! Én is szeretnék majd jövőre egy jó méreteset, ajtóőrzőnek! :)Szigorúan belülre, el ne 'szálljon'! A dolgok pedig kiforrják magukat, mint a bor (húúú, de bölcs vagyok ;)).

    VálaszTörlés
  3. Lányok, köszönöm a bíztató szavakat! Kevés olyan helyzet van, amikor halálosan biztos lennék a dolgokban - lelaglábbis a lelki, érzelmi dolgokban. A fúrfarag az más ;) :P

    Barbi, igazad van! A dolgok valóban kiforrják magukat, csak türelem kell hozzá... ám én eddig türelem-szigorlatból rendszeresen megbuktam. Most is épp szigorlat közben vagyok...

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...