2009. december 28., hétfő

Az időmilliomos - Poussière de Fée

Tényleg, akadt egy-két ráérő órám mostanában, így rengeteg eddigi elmaradásomat tudom pótolni. Előbb-utóbb csak utolérem magam ;) Most épp a Nimue kép befejezésén ügyködtem. A hímzés része nagyon régen készen várta a megfelelő keretet. Sokat vacakoltam, milyen is legyen végső formájában. Azt hiszem a keret még teljesebbé tette a tündérkét. Tudom, hogy egy képet csak egyszer hímzünk ki, de... nekem is kell ez a kis csoda, és egy barátnőm is szemet vetett rá, amikor meglátta. Szóval lesznek még keret-variációk. Előbb-utóbb megtalálom a tökéletes keretet. :) Nem mintha ezzel elégedetlen lennék.
design: Nimue Poussière de Fée, linen: Rico 32 count, threads: DMC

8 megjegyzés:

  1. Az első mondatodon jót röhögtem :) Mert tudom, mi van a háttérben, és nagyon bírom Benned, hogy ilyen humorral tudod felfogni :)
    A tündérke különben álomszép :) Nekem is kelleni fog ez még párszor, egyszer kihímezni ilyen szépet kevés :D
    Pedig régen hogy ódzkodtam, hogy egy picit is kétszer kihímezni, áááá...

    VálaszTörlés
  2. Nina drága, szarkazmusért nem kell a szomszédba mennem :D Azt hiszem e nélkül nem éltem volna túl az elmúlt időszakot sem...
    Egyébként igen, legalább háromszor fogom meghímezni ezt a tündérkét, mert szerelem ez :) Ahogy a "mester" mondta, egyik dalában. Na vajon, kiről beszélek??? :D

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lett a tündérkéd! A mohair fonalat mivel oldottad meg? Vagy tudtál beszerezni?

    VálaszTörlés
  4. Az Anchornak van gyapjú fonala, azzal :)) A színe nem lett a legjobb, mert csak szemre választottam. Majd legközelebb.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett és ez a keret igen jó választás volt!!! :)

    VálaszTörlés
  6. Márti, sokat agyaltam a kereten... Ezek szerint jót képzeltem el, mert én követtem el :))))

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lett ez a hímzés és a keret valóban méltó hozzá. Már másnál is láttam ezt a mintát, de mivel én nem vagyok otthon a xszemek világában, megkérdezhetem, ha én is szeretnék egy ilyet hímezni, hol találok hozzá mintát? Mi a pontos neve, hogy keressem a boltokban?
    Köszi, Karina

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...