2009. december 15., kedd

Angyalka :))))

Tegnap délután megkaptam a SWAP3 ajándékomat. Azt hiszem én vagyok az egyetlen, aki rendhagyó módon kapta meg az ajándékát ;) :P Ugyanis Bocimanó volt olyan kedves - és vállalkozó kedvű - hogy megkérdezte, postázza-e az ajándékomat. Persze, hogy nemet mondtam. Szeretem tudni, hogy ki is követte el a meglepetést. (Én ajándékkészítőként is nagyon tudok örülni, ha látom az örömöt, amit az ajándék okoz.)
Szóval tegnap délután találkoztunk, teáztunk, beszélgettünk - pontosabban én fecsegtem ;) - és egyáltalán nem mellékesen megkaptam a kincsecskémet. Igen, RP :D Még mindig varázslatos, és hogy párnácska készült belőle. Nagyon-nagyon tetszik! Persze, a mininő nem érte be az édességgel, amit kapott, megpróbálta lenyúlni a szívecskémet... Volt egy kisebb közelharc érte, de én nyertem!!!! :D :D
Ó, igen, volt mág a csomagban finomságos mézeskalács - nem esett rögtön áldozatul a kíváncsiságunknak. Csak egy része :P Nagyon fincsi volt! Volt még a csomagban néhány charm is :) csupa olyan, ami nincs, vagy még nem is láttam.


Köszönöm szépen! Fantasztikus meglepetés volt.

7 megjegyzés:

  1. De csodás kis csomag! :D Mackó helyett, mackó... ;D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép csomagocskát kaptál!!:)

    VálaszTörlés
  3. Igen, igen csodás kis párna!!!! Szívecske, és bundás, meg nyers vászon, ááááá. Tökéletes ;)

    VálaszTörlés
  4. Na szia :) A franya Live bookmark nem volt live, mar napok ota nezem miert nem postol senki, csak en :)

    Orulok, hogy ennyire tetszik a parna. :) Fogalmam sincs mar, honnan jott az otlet, de amikor meglattam egy kirakatban az anyagot, rogton beugrott, hogy csak ez lehet a parna hatulja. Telen olyan jo szormes/pluss dolgokhoz hozzabujni :)

    Koszonom szepen a teazast, nagyon jo volt megismerkedni Veled :) Legkozelebb majd probalok tobbet csacsogni :)

    VálaszTörlés
  5. Boci, az ötlet tényleg nagyon jó. Azóta ott simizem ;)))
    Én is reméltem, hogy lesz legközelebbi teázás.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...