2012. január 1., vasárnap

Összefoglaló

Próbálom összefoglalni, milyen is volt a 2011… össze lehet hozni egy lényeges információkat tartalmazó írást és természetesen egy komolytalant…

Utóbbihoz akkor kaptam inspirációt, amikor megláttam a keresési kulcsszavakat, amikkel eljutottak hozzám oly sokan ebben az évben tavaly.

Lássuk csak: 2011 valóban a rettegés „fókával” indult, sok fejtörést okozott nekem ez a problematika és bevallom, még nem jutottam teljesen túl ezen, de dolgozom rajta, olykor kávétündérként alkotok egy-egy jó forró kávét, vagy lehet, hogy jobb lenne fogyókúrás forró csoki mellett agyalni, de aki ismer, tudhatja, rettentően távol állnak tőlem ezek a dolgok.
Attól sem vagyok boldogabb, hogy saját bénázásaim okán, idén nem voltam jó születésnapi tündér, a Mininő azóta is fel-fel hozza, hogy nem volt bulija… remélem, idén jobb szervező leszek és nem kell azon agyalnia, hogy megfogalmazza, utál érte… (bevallom az utállak megfogalmazva kulcsszó feladta a leckét).
Remélem Matilda, aki a mi Tilda babánk, olykor megvigasztalja…. vagy akár a horgolt egér kisasszony, mert ő is nagy kedvenc, amikor előkerül a babák közül. Később napfényre bukkant a macink, aki élvezte a dőzsölést a csillag párnán, ha énekelgetnénk neki, akár maci maci tarkát is énekelhetünk volna, de én ilyet nem teszek. Inkább próbáltam a rideg design felé haladni, amikor a barna faragott keretet fehérré varázsoltam és a kedvenc meseládikámban jól elrejtettem, olyannyira, hogy még mindig nem mutattam meg a végeredményt.
Közben remélem sikerült magamhoz édesgetni a boldogság kék madarát, és nem fontolgatja, hogy szeretne odébb állni…. ez azért komolyan befolyásolta az év végi készülődést, újra megépítettük a karácsonyi várost, mert engem elvarázsol, remélem Titeket is… bár adós maradtam az adventi koszorú meséjével, igyekszem idén ezt pótolni majd. A Facebookomat nem sikerült elrontani, csak elhanyagolni :O :( ezen javítanom kell, de egy biztos, és ez az egész évet jellemezte, és az ideit is ez fogja: a szívemet adom ajándékba, különböző tárgyak megtestesüléseként.

Ha komolyabbra fordítom a szót, a legfontosabb, hogy rengeteget tanultam, fejlődtem minden tekintetben! Csodálatos találkozásokban volt részem, hatalmas nevetések, érzelmek jöttek.
És mire tegnap véget ért 2011 boldogan mondhatom el, hogy egy egészen új, erős és bátor énke lépett át 2012-be, akit nagyon szeretek…

Minden téren vannak tervek, komolyak és boldogítóak. Szeretném megosztani Veletek, kedves olvasók, - akik oly sokszor jöttetek és kedves szavaitokkal támogattatok - ezeket a boldogságcseppeket, mert mindenki megérdemli, és én sokkal jobban érzem magam egy boldog, mosolygós, szeretgetős erőtérben… ez megsokszorozza az én erőmet is!
Így csak ennyit kívánok Nektek is idénre! Gyertek és kérjétek majd számon rajtam! :D


Természetesen összefoglaltam a tavalyi munkáimat is. Íme, ez sikerült:


2 megjegyzés:

  1. Szeretem az év végi mozaikjaimat, jó látni, menyit sikerült megcsináljak, alkossak, véghez vigyek... Gondolom, ezért csinálsz Te is :) Látod, milyen sokminden került ki a kezeid közül? :)

    A blogod szélessége viszont nem engedi a képet teljes egészében mutatni - át kéne állíts pár szélességi adatot :)) Én ma egésznap ezt csinálom a közösségi blogjaimon :)

    VálaszTörlés
  2. de jót mosolyogtam a "komolytalan" összegzéseden! komolyra fordítva a szót, az biztos, hogy ezután gyakran fogok ide jönni, gyönyörködni, ihletet gyűjteni és "számon kérni", biztatni, szorítani neked, hogy terveid megvalósuljanak, és hogy még sok hasonló szép gyűjteményt láthassunk tőled!!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...