2011. október 7., péntek

Én játszanék ...

Korszakalkotó felfedezést tettem a minap - kicsit be is harangoztam, de nem volt túl nagy visszhangja -, rájöttem, hogy két éves lett szeptemberben a blogom. Ezalatt született 150 bejegyzés, kb. 800 komment, és elég sokan benéztetek hozzám, a legjobb azonban az volt, amikor megérkezett a 100. olvasóm is. Bevallom azt terveztem, hogy a századik olvasó megérkezésekor játékot hirdetek, de ez összecsúszott a blogszülinappal :O

Nagyon örülnék, ha játszanátok velem! :) Készülök egy kisebb ajándék válogatással, annak akire rámosolyog a szerencse. Emellett, - hogy azért a két játék mégiscsak meglegyen... :P - az is kap valamit, aki a legjobban foglalja össze, hogy miért szeret hozzám járni. (Igen kibújt belőlem a kíváncsi és elismerésre vágyó énem és nagyon érdekel, hogy mit gondoltok mindarról, amit nálam találtok, olvastok.)


Szóval játékra fel! Ha szeretnétek részt venni benne, akkor:
1. legyetek állandó olvasóim és hagyjatok itt egy "játszom veled" kommentet október 15-e éjfélig
2. tegyétek közzé a felhívást a blogotokon vagy, ahol jól esik
3. ha a második ajándékért is játszani szeretnétek, írjátok meg miért látogattok el hozzám (hogy könnyebben szét tudjam válogatni a játszani szándékozók hadát ;) két kommentet várok október 15-e éjfélig attól, aki a második ajándékért is versenybe száll.)



I have discovered today something - I have already promoted it but there was not too much interests - my blog was 2 years old in September! I have written 150 posts, I received approx. 800 comments, and I had many visitors. But the best was when I got my 100th follower! I can tell you the truth now, I was thinking about to have a giveaway whwn I will hit 100th follower, now this giveaway is a double-giveaway.

I would be so happy if you are going to play with me :) I will have a gift to somebody who will be the lucky winner. To have the 2 "games", the other winner will may be you if you can tell me the very best why do you visit my blog. Yes, I'm a curious person and maybe I would like to receive some recognition and I really wanna know what do you think about my blog, my works I show you here.

So, let's play with me! If you would like to enter, follow the rules:
1. be my follower and leave a "yes, I would like to play with you" comment to 15 october.
2. share this giveaway on your blog or facebook page or website
3. if you'd like to enter the 2nd gift, write me why do you visit my blog (second comment if you enter both gifts)


29 megjegyzés:

  1. Szeretnék játszani veled. :-)

    VálaszTörlés
  2. Bár "hivatalosan" nem voltam eddig olvasód (ezt most pótoltam is), rendszeresen jártam zugolvasni. Eleinte főleg a fonaltartóid miatt, amelyeket már volt szerencsém élőben is kipróbálni és kidíszíteni. Nagyon szeretem őket. De a többi munkád is tetszik. Gratulálok az évfordulóhoz!

    VálaszTörlés
  3. Szeretnék játszani veled. :-) Már csak arra kellene rájönni, hogy hol tudok feliratkozni állandó olvasónak. :-)

    VálaszTörlés
  4. I like your blog because you are very talented, everything you show us is unique and beautiful. And your wood work is perfection!

    Hugs,
    Michelle

    VálaszTörlés
  5. Azért járok ide, mert nagyon tetszenek a munkáid, mindig nagyon szép és igényes dolog kerül ki a kezeid közül:) Ezenkívül szeretem a humorodat és az írásaidat és le a kalappal, hogy egyedül neveled a kislányodat, mégis annyi mindent csinálsz mellette és pozitív vagy!

    VálaszTörlés
  6. Ezt nem hagyhatom ki, tehát szeretnék én is Veled játszani.

    VálaszTörlés
  7. Azért szeretek ide látogatni, mert nem csak a munkáid tetszenek(amiből egyet a hobbi szobámban őrzök , és örömmel gondolok Rád, amikor a kezembe veszem)hanem az írásaid stílusa is igen csak bejön nekem :))))

    VálaszTörlés
  8. Nekem is az írásaid stílusa tetszik leginkább. Meg persze jövök gyönyörködni és sárgulni az irigységtől, hogy mi szépet alkottál épp.

    VálaszTörlés
  9. Hát persze,hogy szeretnék Veled játszani...ez nem kérdés!:D

    VálaszTörlés
  10. hogy miért szeretek benézni Hozzád?
    Ha készítesz valamit, azt mindig nagy pontossággal teszed és gyönyörűek.

    Ha írsz csak, azt is szeretem olvasni, mert vagy megmosolyogtatsz, vagy elgondolkoztatsz, de mindenesetre jó olvasni!

    Dia

    VálaszTörlés
  11. nekem a blogodról a nőiesség, az őszinteség, és persze az álomszép alkotások jutnak eszembe, ezért járok erre szívesen. ritkán kommentelek, de ez nem jelenti, hogy nem vagyok jelen :))

    VálaszTörlés
  12. Én is szeretnék Veled játszani!

    VálaszTörlés
  13. Szívesen olvaslak, mert sokszor magamra ismerek a leírtakban, tetszik az őszinteséged, a humorod, csípem a stílusod, a szóhasználatod és nagyon szép dolgokat készítesz. Ezért nem érzem elvesztegetett időnek azokat a perceket, amiket Nálad töltök. Köszönöm :)

    VálaszTörlés
  14. Én se szeretnék lemaradni. :)

    VálaszTörlés
  15. Kimaradni se. :) és hogy miért járok hozzád? Tetszenek a munkáid, bírom a stílusod, ahogyan és amiket írsz. Tetszik az ahogyan a kislányodról mesélsz. :)

    VálaszTörlés
  16. Boldog blogszülinapot. :) Én is szeretnék játszani veled. :)

    VálaszTörlés
  17. Folyton így járok: rég kinn van már valaki az oldalsávomban, de a követői közt nem találom magam. Pótoltam, jönnék játszani!

    VálaszTörlés
  18. És hogy miért? Mert színes, sokoldalú a blogod, mindenfélével próbálkozol, és jó stílusban teszed közkinccsé. És legfőképpen, hogy fával is foglalkozol: én, ha kétkezi szakmát kellene választanom, nyilván asztalos lennék. A varrósarkomban a szekrénygombon a carnations-hornbookod lóg, ajándékba kaptam.

    VálaszTörlés
  19. Én is játszanék! A másik kérdésre kicsit hosszan tudnék válaszolni, de még úgyis adós vagyok egy levéllel neked - már elkezdtem - majd abban megírom! :-)

    VálaszTörlés
  20. Játszom Veled! :D
    És miért jövök?
    1. Szeretem az észjárásod.
    2. Szeretem a munkáid.
    3. Szeretem Bori kék szemeit.
    4. Szeretem a blogod, és kész.:)
    Talán elég ennyi, hogy versenyben legyek...
    Pusz!

    VálaszTörlés
  21. Én is szeretnék játszani veled.Ki teszlek a blogomba.http://rozsa-muhelye-2010.blogspot.com/
    Rózsa

    VálaszTörlés
  22. Most fedeztem fel a blogodat,amit eddig láttam az nagyon esztétikus és jók a bejegyzéseid.
    Rózsa

    VálaszTörlés
  23. Szia!
    Nem azért írok, mert sürgetni akarlak, tényleg nem! Csak aggódom érted, mert letelt a határidő és nem jelentkezel... Remélem, jól vagy, csak sok egyéb feladatod van... :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...