2011. január 18., kedd

Nem vagyok low budget nő ;)

Valamikor réges-rég számoltam be az aktuális pasizós sztorijaimról - érdekes, azok a bejegyzések másokat is szólásra buzdítottak. Lehet, hogy csupa ilyen bejegyzést kellene írnom, ha az olvasók hozzászólására is kíváncsi lennék??? :DDD

A mai esetet nem tudom szó nélkül hagyni. Mivel a fehér pacin ügető, kedves, bután néző hencegben nem hiszek, mivel nincs. Pont ezért állati dühös vagyok a hülye meseírókra, hogy ezzel tömik a kislányok fejét... No, ebből adódóan még javában keresem a nemtudomkit ;), de őt nagyon...

Még tavaly írt nekem egy egy biztonsági őr. Aki ismer tudhatja, hogy nem vagyok túlzottan sznob, ettől még szóba állok az érdeklődővel, mert kiderülhet, hogy jó ember. Már nem lep meg, hogy le sem bagózzák a kérésemet, hogy hozzám hasonló végzettségű ember keresnék, talán épp ezért nem tűnik fel egyeseknek az sem, hogy odaírtam, nem leszek senkinek a szeretője.... (Érdekes a pasik szelektív hallása, látása, de erről máskor ;) )

Szóval a biztonsági őr, aki most x év meló után készül leérettségizni. Itt dobta le először az agyam az ékszíjat. Láttam lelki szemeim előtt, ahogy magyarázkodnom kell olykor pl. a bedobozolt rengeteg egyetemi jegyzetem miatt... ;) A következő akkor volt, amikor először beszéltünk - minden második mondatát meg kellett ismételtetnem, mert annyira hadart :S Aztán kitalálta, hogy "sétálós randink" legyen, mert az sokkal jobb, mint beülni valahová, mindezt december elején, amikor igazán hideg lett, és elkezdett havazni. Neki kényelmes, hiszen egyetlen fillért sem kell elkölteni a szemrevételezendő nőre... de ezt csak a szokásos dögségem mondatja velem.

Gondoltam és kultúrlény vagyok, megvárom mi lesz ebből... aztán lemondta az első időpontot. Én pedig a következő kettőt, majd ígéretem ellenére a karácsony előtti rohanásban elfelejtettem felhívni. No, ezzel hatalmas hibát követtem el. Beletrappoltam az ő önérzetébe, és az adott szóba vetett hitébe, mert ettől kezdve hiteltelenné váltam számára. Olyannyira, hogy amikor legközelebb online talált, dörgedelmesen rámszólt, hogy biztos a munkámban is ennyire megbízható vagyok. :) Kis cuki! Szerintem nem számított a riposztra, amit kapott ezért a mondatért, mert azonnal lelépett. Természetesen szó nélkül.

No, ez a férfi jellemileg igen erős példány, ma ismét megtalált. Finom felsőbbrendűséggel megkérdezte, hogy én még itt vagyok a társkeresőn? Mert ő már csak szórakozni jár ide... (Elég szánalmas, ha ennyi számára a szórakozás.) A legjobb az volt, amikor azt tudakolta, mi van a vizsgáimmal. Mondom, ez tévedés, én nem beszéltem vizsgákról, valakivel összekever. Kicsit erősködött még, hogy de igen, én beszéltem erről. Eltartott kb. 5 percig, mire ebből "kivágta" magát, azaz ennyi ideig csöndben volt, majd nyeglén visszakérdezett, hogy nem én vagyok az óvónő? A nemleges válaszra valami olyasmit írt, hogy jaaa, nem mert én vagyok, aki félrehantázza a híreket... 

Kicsit leverte a biztosítékot, nem csináltam még ilyet, de letiltottam. Ezután már legalább nem játszhat lesből támadó ruhaszárító kötelet...

Tényleg nem értem, hogy a pasik, különösen, ha kő ostobák, egyszerűek mint egy faék, rusnyák, mint Quasimodo, esetleg csak egy újabb strigulára vágynak, és kedvelik a low budget megoldásokat és nőket, hogy a fészkes fenébe veszik a bátorságot, hogy nekiálljanak pl. engem kóstolgatni, piszkálni?! (Tudom, ez rettentően nagyképűen hangzott... :S de basszus, sem csúnya, sem buta, sem szőke - tisztelet a kivételnek, sem egyszerű ribanc nem vagyok, hogy ezt megengedhessék magunknak!

Szóval új fejezetet nyitottam! És nagyon határozottan, bájosan, szellemesen úgy elküldök minden hasonló pasiit a sunyiba, hogy csak úgy porzik. Igaz, ezt már eddig is feltételezték rólam egyesek, de legalább legyen igazuk :DDDD


7 megjegyzés:

 1. Jajjj, engem egyszer dobtak első randi előtt, mert két napig nem válaszoltam egy levélre... Mondom, még jó, hogy nem rohadok egész hétvégén a számítógép előtt, erre megkaptam, hogy én rossz úton járok, túl sok időt szánok a barátaimra és mindenféle dolgokra, és ez egy ördögi mókuskerék, amiből sosem fogok kitörni. Baromi nehéz elfogadni, hogy hülyék igenis vannak. És ami a legijesztőbb, hogy nomen est omen, egy hülye nyilván nem fogja magáról tudni, hogy hülye, mert ahhoz túl hülye, hogy felfogja... na ez az igazi mókuskerék (és szóismétlés:)))

  Hajráááá:)

  VálaszTörlés
 2. Kicsi ÉLETEM!!! Ha nem ismernélek, most mondanám:" üdvözöllek a való világban!" Ajánlom figyelmedbe a Csak szex,és más semmi c. filmet, abban is azt a részt, mikor a Schell Judithoz jönnek a kliensek a kávéházba.Jól szórakoztam rajta! A baj csak az, hogy ez nem vicc!!!
  Ne add fel,a csüggedést!:)Vár még rád, valahol, valaki!!!

  VálaszTörlés
 3. Tényleg alacsony az a bizonyos kerítés..... és bakker egyre alacsonyabb!! Megáll az eszem :D

  VálaszTörlés
 4. Ne add fel, én is a neten találtam meg a férjemet, de nem állítom, hogy nem kellett hozzá szerencse... Azért vannak még ott is normális figurák.

  VálaszTörlés
 5. Ezekhez a bejegyzesekhez konnyebb irni. A tobbinel csak ismetelnem a "huuu de szep"-et :D

  En most kezdtem el ezt a virtualis dolgot. Valoban sok a f*tyi. A pasik fele mar az elso nap kozeli kepet ohajt kuldeni egy bizonyos nemes testreszerol, a masik fele valoban alulkepzett hozzam kepest. Igen, en is bejeloltem, hogy diplomas legyen, es nem, nem erdekli oket. Hihi, nekem is van egy biztonsagi orom, remelem nem ugyanaz mint Neked :D En meg egyelore hiszek (egy icipicit) abban, hogy talan ez nem akkora gond.. pedig de az :( Es ez nem sznobsag. Nem szeretnek tobbet keresni a paromnal, nem tenne jot az o onbizalmanak sem.

  En is sok embert ismerek, akik igy mentek ferjhez, hat bizakodjunk Eni, hogy osszejon nekunk is. Addig is jo mulatast es sok turelmet :)

  VálaszTörlés
 6. Lányok, köszönöm a biztatást! Kedvesek vagytok. Egyszer biztosan találok értelmeset, akivel nem lesznek fölösleges körök, és kiderül, mi leszünk egymásnak a legjobb... ;)

  VálaszTörlés
 7. En sajnos pont kifogtam egy nem tul megerto fiatalkat, aki olyan csunayn kuldott el a p****ba mindefele nem tul biztato jelzoket hasznalva... mivel nem sok szabadidom van, de szerinte hazudok. :sss OK, a szures nalam is beindul.

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...