2010. június 11., péntek

Nem tudom magamban tartani...

a helyzet az, hogy tegnap a Mininőért menet az iskolába azt éreztem, nagyon megnyugodtam. Meglepő, de most nagyon igaz, hogy minden rosszban van valami jó! Sajnos a történetnek vannak olyan szereplői, akiket minden jó szándékom és igyekezetem ellenére is negatívan érintettek a dolgok! :(

Még nem szolgálhatok részletekkel, majd később... A barátaim, akik ismerik a történteket egyszerűen úgy foglalták össze, ha nem tőlem hallották volna, nem hiszik el. Szarkasztikus nem???

Nos, ma együtt ebédeltem a barátnőmmel, kaptam biztató mosolyokat, remek ötleteket. Majd végül megállapította, hogy szerencsére nem estem szét, nem zuhantam meg. A körülményekhez képest jól vagyok. Legyen elég most annyi, hogy a barátnőm a mai nap eseményein hahotázott... egyébként én is. Nem tudok és nem is lehet mást tenni. :))

Köszönöm szépen a biztató szavakat, puszit, rám gondolást... megtette a magáét ;)

3 megjegyzés:

  1. Elmondod majd, mire jutottál?
    Drukkolok, szép csendben magamban, de annál jobban.
    Ha tudok segíteni bármiben, akármikor szólhatsz!!
    Ölelés és puszi!

    VálaszTörlés
  2. :(Igaz én nem tudom pontosan miről van szó, -csak az ember sejtheti a bejegyzéseidből-, de mostanában a blogodról az jut eszembe a szép szomorú szemű lány bejegyzései...Szeretem, hogy mininőnek hívod a lányodat:D:D:D, biztosan nagyon találó elnevezés rá...Igazából csak azt szeretném írni neked, hogy bármilyen gondokkal is küzdesz kitartást kívánok!!!Igaz barátokat, meg nem is tudom..ilyen vidító jó dolgokat!

    VálaszTörlés
  3. Nina Drága, köszönöm! :)))

    Mák... hűű, beletaláltál a százas körbe. Mostanában valóban visszaköltözött a szemembe a szomorúság.

    A Mininő elhiheted, találó név ;) a Kicsi Tündért ugyanis már kinőtte... ;)

    Köszönöm szépen a jókívánságaitokat! Tényleg sokat jelent!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...