2009. október 11., vasárnap

Hétvégi alkotóláz

Tegnap végre én is eljutottam egy Keresztszemes találkozóra! Kicsit "féltem", hogy milyen is lesz, de nem akart megenni senki ;) sőt jó néhány eddig csak virtuálisan ismert blogtársamat végre megismertem, bár legalább ugyanannyian ismeretlenek maradtak, hiszen nem sikerült rendesen "körbejárnom": S Legközelebb ígérem bepótolom.

Szokásomhoz híven az utolsó pillanatban vettem észre, hogy lesz tali... Persze, hol? Ninánál... Lassan szállóige lesz, hogy mindennek Nina az oka :D Sajnos fotózni nem tudtam, mert meghalt az akksi a gépemben :S Legközelebbre marad ez is.

Délelőtt elcsenvén Nina rózsaszín ötletét, nekiálltam én is anyagot festeni. A kezdők és türelmetlenek vakmerőségével fülön fogtam egy kis maradék gyümölcsteát - kb. 20 gr volt. Beledobtam egy darab Zweigart Cashel 32 countos vásznat és beledobtam, főztem egy jó darabig, majd azon melegében jól összegyűrtem és megsütöttem. Ja a képet IldiB-től vettem kölcsön,m ert az enyém pocsék lett ;)
Ez lett a vége:


Ma délelőtt pedig életemben először nekiálltam Fimózni :))) Úgy tűnik ez a hétvége az újdonságok vonzásában telik. No, nem csigázok egy érdeklődőt sem tovább, ez lett a végeredmény:



Az apróságok a mininő keze munkáját dícsérik ;) Beszállt. Lenyúlt egy jó adag gyurmát és alkotott. Nagyon élvezte. Igazán az ő ujjacskáinak való ez a "játék".

7 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy ott voltál, örülök, hogy megismertelek! Remélem, jössz máskor is!
    Az anyagod még mindig nagyon tetszik, és a Fimo-k is szuperek lettek! :-)

    VálaszTörlés
  2. Ildi, én is nagyon örülök!!!! Igen, ha tudok, feltétlenül megyek máskor is.
    Köszönöm a dicséretet! :)

    VálaszTörlés
  3. Szép, finom színe lett az anyagodnak - tudod már, mit fogsz hímezni rá?
    A gombostűid igazán "ennivalóak" lettek! :)))

    VálaszTörlés
  4. CSak sejtésem van róla :) még nem árulom el.
    Köszönöm, a gombostűk nevében :))))))))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól sikerültek. Fimózni nekem még nem sikerült, de gyurmám már van itthon. :)

    VálaszTörlés
  6. szerintem nagyon szuperek lettek a fimók! Arra pedig én is kíváncsi vagyok, erre a gyönyörű anyagra mi fog készülni! :-)

    VálaszTörlés
  7. A játékom kapcsán ugrottam be a blogodra, meg kell mondjam ezek a fimók szezációsak:D Nekem hónapok óta 3 szín lapul a fiók mélyén, lehet ki kéne próbáljam?? Ha elsőre ilyen jókat lehet csinálni, akkor mindenképpen:D És a tűpárna is nagyon klassz!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...