Átal-LAK-ul

Ezer éve tervezem, hogy készül egy ilyen aloldal a blogra. Még nemigen mutattam, de azért az én kezem alatt is átalakulnak dolgok, ám most ennél nagyobb fába vágjuk közösen a fejszénket.
Ugyanis kinőttük a negyvenegynéhány négyzetméteres házat - nem volt nehéz .... ahogy megállapítottuk számunkra az ideális az lenne, ha lenne egy száz négyzetméteres ház és egy nyolcszáz négyzetméteres tároló...


Ha nem is egészen ez lesz a végső méret, de jelentősen bővülni fog a ház alapterülete. Szóval kiélhetem az összes lakberendezős, fészekrakós hajlamomat a következő hónapokban. És természetesen jöhet az izgalom, hogy mire megérkezik a Kisbab, addigra elkészüljünk. Mégiscsak mókás lenne egy sátorba hazavinni. :) Megnézném a gyerekorvos arcát ;)

Hogy az első érdemi mutogatni valóig se maradjatok képtelenek, újra elővettem a korábban már mutogatott kályhát.  Ez volt az első, a mostanit - a másodikat - még nem is fotóztam, mert még be sem fejeztük. Ugyanis időközben rájöttünk, hogy a fűtési szezon végén ezt is lebontjuk. (Lassan el kell gondolkoznunk azon, hogy neve legyen a kályhának, ha már ennyi van.... mondjuk lehetne Lajos. És akkor nyáron már III. Lajos fog uralkodni a konyhában. )

Íme, I. Lajos romjai:

II: Lajos már fejlettebb, mert a meleg vizet is biztosítani tudja, illetve sütő is helyet kapott benne. De ez még semmi a jövendő III. Lajos tudásához képest, de mindent a maga idejében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...