2010. október 30., szombat

Na még egy!

Újabb kit részletét mutatom. Ebben is szerepe van a kis gombocskáknak!  Szerintetek mi lehet ez?

Show details of a new kit. This is the role of small buttons! Do you think what can this be?




2010. október 28., csütörtök

Egy kis előzetes - Some preview

Íme egy kis ízelítő Barbi és Nina újabb karácsonyi készletéből:


Néhány napon belül a készletek megvásárolhatóak! :) Ne álljatok ellen a kísértésnek!

Little preview the newest kit to Nina and Barbi. The supplies are buyable inside some days! :) Do not stand for the temptation!


2010. október 26., kedd

Nem bírtam magammal....

Láttam már több oldalon a pirográffal készült munkákat. Naná, hogy nekem is kellett... Sokat agyaltam, hogy mit is szeretnék először. Végül úgy döntöttem, nem tartható tovább az az állapot, hogy más sok kedves blogtársnak van fonaltartója tőlem, de magamnak még nem készítettem... :O Őrület! Szóval ez volt a terv, a kivitelezés kicsit lassú volt, mert valami olyat akartam, ami nem volt még, ami jellemző rám, ami nagyon...

I prepared many hormbooks already, but is not yet for me own. I wanted some new one, which there was not yet, which is typical of me...

Ez lett belőle: 


2010. október 25., hétfő

Szomszédoljatok ;)

Egy kis újdonság a szomszédban!



A little novelty in the neighbour!


Megkaptam

Korábban már írtam a cseréről, ami teljesen véletlenül adódott a Meseboltos Katival. Persze, véletlenek nincsenek...

A minap megkaptam én is a kis kincset Katitól. Ugyanaz volt a hatás, mint amit én elértem nála. Percekig csak néztem, simogattam, mert én ilyet nem tudok! Nagyon jól ráérzett, hogy folyamatosan szanaszét hagyom a tűket, pontosabban azok valahogy más dimenzióba diffundálnak :O :) Ez a kis csoda, tényleg az! Kézzel varrta az egészet össze Kati. Eszméletlen! Látnotok kellett volna a Mininőt, ahogy ámuldozott, és persze megpróbálta elszeretni tőlem, de ezt nem engedtem.
Már csak attól tartok, mivel készül még Kati, mert azt mondta, ez csak a kisebbik fele az ajándékomnak :O Jajjj, lehet, hogy most is sikerült alul terveznem, amit én készítettem Neki?!

Addig is gyönyörködjetek ti is:

2010. október 23., szombat

Egyszerűen csodás!

Kellett nekem rákapni a gasztroblogokra... :) Hiába, a jó étel, a jó ital és egyáltalán a minőségi dolgok a gyengéim.... Hmm, les sem tagadhatnám.
A minap betévedtünk a Mininővel a Briósba, nem kellett volna :) Azok a sütik, az a croissant.... és az a Rugelach :O Anyám!

Miután a Szent István parkban a napsütést élvezve felfaltuk, utána kellett néznem a receptnek :) Chili&Vanília oldalán megtaláltam a receptet. Ma pedig megsütöttük. Etteti magát és mire feleszmél az ember már halálra ette magát, hát így:





2010. október 19., kedd

Előzetes

Már midenhol mindenki a karácsonyról beszél, ír. Fejben már én is készülök dolgokra - tudom, ezt már mondtam ;) Nem ismétlem magam.

Egyelőre mutatom, a mutogathat... :D

Nina és Barbi alkotott, és szokásomtól eltérően most mással "szálltam" be a készülő meglepetésekbe. :)
A tervek szerint november elejétől lehet lecsapni rájuk.



2010. október 2., szombat

Ti gazdagok vagytok?

Nem hagy nyugodni ez a kérdés...

Pénteken, amikor a Mininőmért mentem az iskolába ezt a kérdést szegezte nekem - tökéletes gyermeki őszinteséggel - az egyik kislány. Meglepődtem, zavarba jöttem egy pillanatra, majd gyorsan átgondoltam a kérdést. Próbáltam kicsit tompítani a dolog élét, amikor annyit válaszoltam, viszonyítás kérdése, de ha úgy vesszük azok is lehetünk.

Nem, nem azért, mert nagy házban élünk, nem azért, mert milliók laknak a bankszámlámon, és nem is azért, mert tökéletes családban élünk! Sokkal inkább azért, mert van fedél a fejünk fölött, van munkám - amit szeretek (sic!) - van egy gyönyörű Kicsi Tündérem. Ám legfőképpen azért, mert a helyemre kerültem, tudom mit szeretnék, tudom mire vagyok képes, vannak álmaim - és látom azokat megvalósulni - és ezek hatalmas erővel hatnak rá. (Döbbenetes élmény! Mindannyiszor beleborzongok, amikor kézzel foghatóvá válik egy-egy álmom.) Közel sincs tökéletes családunk, de ez nem a végleges állapot... ;)

Nagyon érdekelt, miért is kérdezte ezt a kislány. Kicsit szomorkásan csak annyit mondott, hogy mert Kiscsaj minden nap kapott valamit. (Hmmmm, nem minden nap, de tény, hogy több dolgot is kapott a héten.)

Megdöbbentett az, hogy pont erre a kérdésre világított rá a kislány akkor, amikor én is ezt magyarázom a Mininőnek hetek óta. Sejtelme sincs, hogy az osztálytársai többségéhez képest, nagyon jó dolga van. Nem érti, nem látja, és nem érzékeli, hogy önmagában az a tény, hogy saját szobája van, minden szükséges kinccsel hatalmas dolog. Nem érti, nem tudom megértetni vele, hogy igyekszem minden jót megadni neki szintén az. A világ legtermészetesebb dolgának tartja, hogy körülötte forog a világ, és mindenki ennek a kis királynőnek a szolgája. (Persze, ez ebben a korban részben normális.) Pont ezekben a pillanatokban fájóan hiányzik egy határozott férfi, aki egy szemvillanásával helyretenné.

Az én hibám, hogy ennyire nem látja a különbséget a saját kis világa és a többieké között, de nem jöttem még rá a megfelelő megoldásra. Dolgozom a kérdésen. Nyugodtan elhalmozhattok megoldási javaslatokkal, mert rám fér! ;)



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...